Niels Van Zandweghe en Tim Brys behalen een bronzen medaille op het EK roeien in Luzern!
In een zonnig Zwitserland starten de Duitsers Rommelmann & Osborne het snelst in de finale van de LM2X. Onze Belgen liggen snel in een 3e positie na de Italianen Oppo & Ruta. In een spannende wedstrijd die iedereen tot het uiterste drijft, sprinten de Duitsers naar de overwinning voor de Italianen en de Belgen. Uiteindelijk finishen Tim & Niels op een 3e plaats in 6:15.51. De top 3 finishen binnen de 3 seconden.

Pierre De Loof roeide de C-finale op het EK in Luzern. Hij finishte als zesde in 7.11.41. Polen won de C-finale in 7.00.14. 

 


Dag 2

De Belgian lightweight double met Tim Brys en Niels Van Zandweghe roeiden zich naar een 2 de plaats en gaan door naar de A-finale morgen, samen met de Italianen die de race wonnen en de Denen. Veel succes morgen in de finale om 13u20!

Pierre de Loof roeide een uitermate spannende wedstrijd waar hij een uitzicht had op een plekje in de halve finale. Helaas roeide de Roemeen op het laatst nog net voorbij Pierre, slechts een verschil van 16 honderdsten zit er tussen plaats 3 en plaats 4. De Czech en de Noor roeiden zich naar een 1ste en 2de plaats. 

Pierre de Loof roeide zich in zijn halve finale naar een 3de plaats zodat hij morgen de C-finale roeit om 8u35.

Dag 1

Een geslaagde opdracht op de eerste dag van het EK, beide ploegen plaatsen zich rechtstreeks voor de volgende ronde! Pierre De Loof eindigt derde in 6.59.02, na GER en SUI. De LM2x gaat als tweede boot over de meet in 6.19.50. DUI wint de heat. Proficiat!Niels Van Zandweghe en Tim Brys behalen een bronzen medaille op het EK roeien in Luzern!
In een zonnig Zwitserland starten de Duitsers Rommelmann & Osborne het snelst. Onze Belgen liggen snel in een 3e positie na de Italianen Oppo & Ruta. In een spannende wedstrijd die iedereen tot het uiterste drijft, sprinten de Duitsers naar de overwinning voor de Italianen en de Belgen. Uiteindelijk finishen Tim & Niels op een 3e plaats in 6:15.51. De top 3 finishen binnen de 3 seconden.