Podium HerenMaandag 7/03 ging in het GUSB in Gent het Groot Vlaams Studenten Kampioenschap van Studentensport Vlaanderen door. Naast alle andere sportfinales stond voor het eerst ook het roeien op het programma. De vier beste tijden kwamen tijdens de prijsuitreiking, voor een publiek van ongeveer 250 man, samen om onder elkaar uit te maken wie de eerste kampioenen waren. Overwinningen voor een enthousiast en wild publiek waren voor Riet Kellers (KUL) en Frederick Tison (UGent).
Tim Brys van KRCG mocht achteraf de prijs van sportiefste Hogeschoolstudent in ontvangst nemen. Tim ontving de prijs als bewijs van een goede combinatie van studeren en topsport tijdens zijn ganse carrière aan de hogeschool. 

Alle foto's van het evenement vind je op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/VlaamseRoeiliga.


Maandag 7/03 ging in het GUSB in Gent het Groot Vlaams Studenten Kampioenschap van Studentensport Vlaanderen door. Naast alle andere sportfinales stond voor het eerst ook het roeien op het programma. Tussen 12 en 18u kwamen verschillende groepen studenten tijden neerzetten om kans te maken op deelname aan de finale 's avonds. De vier beste tijden kwamen tijdens de prijsuitreiking, voor een publiek van ongeveer 250 man, samen om onder elkaar uit te maken wie de eerste kampioenen waren. Voor de dames namen Imke Gijbels, Riet Kellens, Karen Colson van KULeuven, en Ingrid Amer van UGent deel aan de finale. Bij de heren namen Stijn Rosiers, Frederick Tison en Wouter Van Cauwenberge van UGent en Jeroen Van den Bosch van de KULeuven het tegen elkaar op. Overwinningen voor een enthousiast en wild publiek waren voor Riet Kellers (KUL) en Frederick Tison (UGent).
Tim Brys van KRCG mocht achteraf de prijs van sportiefste Hogeschoolstudent in ontvangst nemen. Hij was in goed gezelschap van Evi Van Acker die de sportiefste Universiteitsstudent werd. Tim ontving de prijs als bewijs van een goede combinatie van studeren en topsport tijdens zijn ganse carrière aan de hogeschool. Alle foto's van het evenement vind je op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/VlaamseRoeiliga