Het weekend van 10 tot 12 april 2015 hebben Bram Dubois (KRNSO) en Gilles Poysat (RCAE) deel genomen aan de Memorial Paolo d’Aloja op het Italiaanse Lago di Piediluco. Ze roeiden in het boottype M2-, een nieuwe formatie en een eerste grote test in het internationale competitieveld. Er namen 14 ploegen in het totaal deel in dit boottype.

Op vrijdag eindigden ze als vijfde op zes ploegen in hun heat met een tijd van 06.42.84. De Italiaanse twee zonder, 7e op het WK 2014, finishten als eerste in 06.32.46. Aangezien enkel de eerste drie ploegen zich plaatsen voor de A-finales en er in Piediluco geen B-finales geroeid werden, betekende dit geen finale voor Bram en Gilles op zaterdag. Nochtans mogen ze niet ontevreden terugblikken op hun wedstrijd aangezien ze op slechts 10 seconden van de winnaar finishten.

Op zaterdag eindigden Bram en Gilles als vijfde op vijf ploegen in hun heat met een tijd van 06.40.85, slechts 6 seconden van de winnaar Griekenland. Jammer genoeg werden ze in baan 7 gelegd waardoor ze met een lege baan naast hen moesten roeien. De Griekse heren, 6e op het WK 2014 in M4- en Vice-Europees Kampioen, finishten in 06.34.61. Opnieuw geen A of B finale voor de Belgen. De ploeg moet nog progressie maken de komende weken maar gezien het beperkte tijdsverschil met hun tegenstanders hebben ze het zeker niet slecht gedaan op deze eerste internationale test.