De Vlaamse Roeiliga organiseert in samenwerking met SUP for Life een nieuwe editie van het Rowing for Life event. In het kader van de warmste week, ten voordele van de Diabetes Liga

Op 21 december verzamelen de verschillende watersporters om 13u op de watersportbaan in Gent voor een warme tocht door het centrum. Een versnapering op de Lindelei geeft de deelnemers extra motivatie. Nadien verzamelen we in de cafetaria van KRCG, Yachtdreef 2, voor een warme maaltijd en een verbroederend feest met de SUPpers. Ook de mensen van De Sleutel, het goede doel van vorig jaar, engageren zich opnieuw voor dit event ism de VVR. 

Kijk ook op 2dehands.be om op een gesigneerde pet en T-shirt te bieden TVV het goede doel. 

Deelname aan de tocht, inclusief versnapering, warme maaltijd en feest is €30, op het rekeningnummer van de VRL: BE22 0682 3081 3547. Alle gelden gaan rechtstreeks naar de Diabetes Liga. 

De Diabetes Liga is een onafhankelijke vereniging die streeft naar de beste zorg en omkadering voor iedereen die met diabetes geconfronteerd wordt. Meer info over diabetes vind je via de website. Klik hier voor meer info hoe om te gaan met een hypo- of hyperglycemie. 

Het parcours in Gent vindt u bij 'Lees meer'. 

Het menu: (beide gerechten beschikbaar per persoon) 

  • Gewokte noedels, Thaise gecarameliseerde kip & oosterse roerbakgroentjes
  • Penne, pasta ragù, rundsgehakt & rode wijnsaus
  • Een winterleffe of frisdrank inclusief

Inschrijvingen via brand.breyne@vlaamse-roeiliga.be